Vil du vite mer om diode laser hårfjerningsmaskin?

Hvordan fungerer diode laser nachine?
Hårfjerning med laser er en sikker og effektiv prosedyre.Diode Laser bruker en konsentrert lysstråle (laser) for å behandle uønsket hår.Diodelaseren retter seg mot pigmenteringen i hårsekken.Denne skaden hemmer eller forsinker fremtidig hårvekst.
Ved å bruke lysselektiv absorpsjon har laseren 2 ytelse på mål og omkringliggende områder.Varmen og energien virker på follikkelen, og ødelegger områdene der håret produseres.Det omkringliggende vevet vil ikke bli skadet.
Vi trenger flere behandlinger for hårfjerning med laser fordi hårveksten har en syklus.Håret som stammer fra follikkelen vil miste sin struktur etter hver behandling.I mellomtiden blir hårveksthastigheten langsommere.
Er hårfjerningsbehandling med laser effektiv?
Svaret er ja.Diodelasere er trygge og effektive for hårfjerning eller depilering.808nm diodelaserbølgelengden er den gyldne standarden for hårfjerning.Bivirkninger etter laserbehandling kan forekomme, men disse er forbigående.Diodelaseren er den beste for alle seks hudtyper basert på langvarig bruk og sikkerhet.Den er spesielt effektiv hos personer med hudtyper I til IV og fungerer til og med på fint hår.
Hva er forskjellen mellom Diode Laser og IPL?som er bedre?
808nm diode laser hårfjerningsmaskin er den mest effektive for mørkere eller svartere hår.Maskiner med intenst pulsert lys (IPL) er ikke lasere, men med samme selektive fototermolyse.IPL er et bredt spekter fra 400nm til 1200nm.Diodelaseren har en fast bølgelengde på 808nm eller 810nm.Diodelaseren har vist seg å være tryggere, raskere og smertefri enn IPL-behandling.
Hva kan vi forvente av laserbehandling?
808nm diode laser hårfjerning er praktisk talt smertefri behandling og effektiv for hårfjerning av hele kroppen.Sammenlignet med tradisjonell IPL-hårfjerning er diodelaserbehandling sikrere, raskere, smertefri og mye mer effektiv.Ved å bruke 808nm gylden standard bølgelengde, er hårfjerning med diodelaser trygt for alle hudtyper (hudtype I-VI).


Innleggstid: 19. november 2021